İncir Ağacı dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. TRT 1’de hafta içi her gün saat 15.00’de yayınlanan dizinin 121. Bölümü 6 Nisan Pazartesi günü ekranlarda olacak. İncir Ağacı dizisi son bölüm fragmanı ve özetini merak eden dizi severler, İncir Ağacı 121. Bölüm fragmanı yayında mı? İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arıyor. Sonsuzkare Yapım tarafından hazırlanan dizinin fragman ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM FRAGMANI (6 NİSAN PAZARTESİ)

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 6 Nisan Pazartesi fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. TRT 1’in günlük Türk dizileri arasında yer alan İncir Ağacı’nın yapımcı koltuğunda Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır isimleri var. Dizinin senaryosunu ise Ayla Hacıoğulları yazıyor.

İNCİR AĞACI 121. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

İncir Ağacı dizisi 121. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yönetmenliğini Nuh Şen ve Hamit Coşkun’un yaptığı, oyuncu kadrosunda ise Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz, Buket Kurtez, Damla Tombak, Faruk Pakiş, Ece Baliç, Sidal Damar ve Fatih Hürkan oyuncularının yer aldığı dizinin son bölümü 6 Nisan 2020 Pazartesi günü saat 15.00’de TRT 1’de yayınlanacak.