İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. İncir Ağacı 23 Mart fragmanı olan İncir Ağacı 111. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan İncir Ağacı hafta içi her gün saat 15.00’de yayınlanıyor. Senaryosunu Ayla Hacıoğulları’nın yazdığı dizi büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor. 70’li yıllara giden dizide Ocak ailesinin hikayesi anlatılıyor. İncir Ağacı son bölüm fragman detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI 111. BÖLÜM FRAGMANI – 23 MART FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 111. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlandığı kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragmanda Orhan’ın Hasret’in izini bulduğu görülüyor. Orhan ve Hasret bir araya geliyor ve Orhan önemli cümleler kuruyor. Orhan ve Hasret’in kavuşup kavuşmayacağı, yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İncir Ağacı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1’in sevilen dönem dizisinin oyuncu kadrosunda Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz ve Buket Kurtez rol alıyor. Pazartesi – Cuma günleri arasında yayınlanan televizyon yapımı 70’li yılları anlatıyor.