TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan İncir Ağacı dizisinin en son 120. Bölümü izleyici ile buluşmuş, ardından İncir Ağacı 121. Bölüm fragmanı yayınlanmış ancak 121. Bölüm TRT 1 ekranlarında kendi gününde ve saatinde yayınlanmamıştı. Sevilen dizinin yayın tarihini merak eden izleyiciler, İncir Ağacı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İncir Ağacı 121. Bölüm neden yayınlanmadı? İncir Ağacı hangi gün başlayacak? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ülkemizde etkili salgın nedeniyle tüm dizi setlerinde çekimler durdurulurken, İncir Ağacı dizisi çekimlerinin de durdurulduğu, dizinin bir süre daha yeni bölümü ile ekranda olmayacağı iddia ediliyor. Tüm cevaplar haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İncir Ağacı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı sorusu henüz cevap bulmadı. 120. Bölümü ile ekrana gelip yeni bölümü yayınlanmayan dizinin çekimlerine ara verildiği biliniyor. Bu sebepten dizinin 121. Bölümü izleyici ile buluşamadı.

İNCİR AĞACI 121. BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

İncir Ağacı dizisi 121. Bölümü salgın nedeniyle çekimlerin durmasından dolayı yayınlanmadı. Tüm kanallar dizi çekimlerine ara verdi. TRT dizileri de aynı şekilde çekimlere ara verme kararı aldı ve setler durduruldu. Sevilen TRT dizisinin son bölümünün yayın tarihi ve günü belirsizliğini koruyor.