Keanu Reeves’in başrol oynadığı efsane John Wick filmindeki köpek cinsi nedir, John Wick filmindeki otel, kullanılan silahlar, filmin kaç seri olduğu gibi detaylar merak ediliyor. John Wick filminin oynadığı kanal, çekildiği yer, çekim yerleri, filmin senaryo hikayesi, oyuncu kadrosu ve karakterleri de sinemaseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. John Wick filmi hangi kanalda oynuyor, filmdeki otel nerede? John Wick filmi nerede çekildi, konusu, oyuncuları kim? Sorularına yanıt aranıyor.

Yönetmen koltuğunda Chad Stahelski ve David Leitch’in oturduğu, senaristi Derek Kolstad olan, 2014 yılında çekilen ve aynı yıl 19 Eylül’de vizyona giren John Wick filmi 88.8 Milyon Dolar hasılat yaptı. Devam filmleri de çekilen ve büyük bir ilgiyle izlenen John Wick filminde evlenip emekliye ayrılan dipbet ünlü bir tetikçinin hikayesi ekranlara taşınıyor. Antika arabası çalışan ve ölen karısı tarafından hediye edilen köpeği öldürülen John Wick şehirde terör estiriyor. John Wick filminin ayrıntıları içeriğimizde yer alıyor.

John Wick filmi nerede çekildi filmdeki otel nerede?

Aksiyon filmleri arasında önemli bir yere sahip olan John Wick filmi Amerika’nın New York şehrinde çekildi. John Wick filmindeki Continental Hotel olarak görülen yer Brooklyn’de bulunan One Hanson Place adlı oteldir. John Wick filminin çekim yerleri arasında New York şehri ve Queens, New Jersey, Manhattan, Broadway, Brooklyn ve Central Park bulunuyor.

John Wick filmi konusu ne?

John Wick filminde emekli olan bir tetikçinin öyküsü ekranlara geliyor. Evlenip emekliye ayrılan John’un karısı amansız bir hastalık sebebiyle ölüyor. Karısının yaşarken hediye ettiği köpeği ile yaşayan John’un başı mafya ile derde giriyor ve evine giren haydutlar köpeğini öldürüyor. İntikam için mafyanın dipbet giriş peşine düşen John Wick, New York şehrini birbirine katıyor.

John Wick filmi hangi kanalda oynuyor?

Keanu Reeves’in başrol oynadığı John Wick filmi ATV kanalında oynuyor. John Wick filminin başlama saati ise 22.15 olarak duyuruldu. Keanu Charles Reeves’in adının anlamı “Dağlardan esen rüzgar” olarak biliniyor. Annesi İngiliz, babası ise Çin asıllı bir Havailidir. Annesi ile babası Beyrut’ta tanışıyor.

John Wick filmi oyuncuları kim?

  • Keanu Reeves (John Wick)
  • Michael Nyqvist (Viggo Tarasov)
  • Alfie Allen (Iosef Tarasov)
  • Adrianne Palicki (Miss Perkins)
  • Bridget Moynahan (Helen)
  • Ian McShane (Winston)
  • John Leguizamo (Aurelio)
  • Willem Dafoe (Marcus)

John Wick filmindeki köpek cinsi nedir?

John Wick filmindeki köpek cinsi Beagle’dir. Beagle, Keltçe bir kelime olan ve küçük anlamına gelen “beag”den türetilmiştir. Beagle cinsi köpekler özellikle çocuklarla iyi anlaşan bir türdür ve iyi bir ev arkadaşı olarak bilinirler.