Jumanji Vahşi Orman filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi hangi ülkede, Jumanji Vahşi Orman filmi oyuncuları isimleri, Jumanji Vahşi Orman filmi ne zaman çekildi ve Jumanji Vahşi Orman filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı. Filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale, Rhys Darby ve William Tokarsky var.

Jumanji Vahşi Orman filmi fantastik macera türünde çekildi. 119 dakika süren film, her biri belli başlı özelliklere sahip olan avatarlara dönüşen dört arkadaşın hovarda macerasını anlatıyor. Dört zoraki arkadaş, her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşerek, Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında mahsur kalıyor. Ya hayatlarının en tehlikeli macerasına atılacaklar, ya da sonsuza dek Jumanji'nin içinde kalacaklar.

Jumanji Vahşi Orman filmi ne zaman çekildi?

Jumanji Vahşi Orman filmi 2017 yılında çekildi. 2017 yılında vizyona giren ve 90 milyon dolar bütçe ile çekilen film 962 milyon dolar hasılat elde etti. Türkiye’de vizyonda kaldığı süre boyunca 313 bin 443 kişi tarafından izlendi ve 4 milyon 332 bin 551 TL hasılat elde etti.

Jumanji Vahşi Orman filmi nerede çekildi?

Jumanji Vahşi Orman filmi Honululu Hawaii, Atlanta ve Georgia’da çekildi. Filmin çekimleri için Hawaii Kualoa Ranch Doğa Koruma Alanı’nda ilk çekimler hovarda giriş yapıldı. Daha sonra ise çekimler Atlanta ve Georgia bölgelerinde tamamlandı.

Jumanji Vahşi Orman filmi hangi kanalda oynuyor?

Jumanji Vahşi Orman filmi Kanal D kanalında oynuyor. 18 Ağustos akşamı saat 20.00’de başlayacak olan film, hemen sonrasında 22.30’da da tekrarı ile sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Jumanji Vahşi Orman filmi oyuncuları isimleri

  • Dwayne Johnson - Smolder Bravestone
  • Kevin Hart - Franklin "Moose" Finbar
  • Jack Black - Sheldon "Shelly" Oberon
  • Karen Gillan - Ruby Roundhouse
  • Nick Jonas - Seaplane McDonough
  • Bobby Cannavale - Russel Van Pelt
  • Rhys Darby - Nigel
  • William Tokarsky - Trader