Kadın dizisi final bölümü olan 81. Bölümü ekranlara gelecek. Kadın yeni bölüm fragmanı olan Kadın dizisi 81. Bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Dizinin yayın günü ve fragman ayrıntılarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Kadın dizisi final bölümü ne zaman? Kadın dizisi hangi kanalda, hangi gün oynuyor, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu ve Ahmet Rıfat Şungar olan dizinin merak edilen yayın günü ve final notları haberimizde yer alıyor.

KADIN DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kadın dizisi final bölümü 4 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Kadın dizisi 81. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümünde Enver Şirin’i ele verecek ve Şirin yakalanarak akıl hastanesine yatırılacak. Raif Ceyda’ya, Arif ise Bahar’a evlenme teklif edecek ve çifte düğün hazırlıkları yapılacak.

KADIN DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kadın dizisi son bölüm Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Kadın dizisi final bölümünde, Arif yıllardır aşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanını yaşayacak. Şirin Sarıkadı kötülüklerinin cezasını çekerken, Bahar Çeşmeli ise ailesi ile mutluluğa yelken açacak.