Kafalar Karışık filmi Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşacak. Tanınmış ünlü oyuncuların rol aldığı Kafalar Karışık sinema filmine dair hasılat ayrıntıları, oyuncu kadrosu, filmin çekim yerleri ve yayın gününe dair ayrıntılar merak ediliyor. Kafalar Karışık oyuncuları kim, gişe / hasılat bilgileri nedir, film nerede çekildi, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Soruları yanıt arıyor. Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in başrol oynadığı filme dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

KAFALAR KARIŞIK OYUNCULARI KİM?

Kafalar Karışık sinema filmi başrol oyuncuları Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’dir. Filmde usta oyuncular Metin Akpınar, Erkan Can, Güven Kıraç, Perihan Savaş ve Cihan Ünal da rol alıyor. Kafalar Karışık filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Yıldız Tilbe, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen, Ruhi Sarı, Ece Seçkin, Feride Hilal Akın, Enes Batur, Uras Benlioğlu ve Yusuf Aktaş rol alıyor.

bayi toplantısı filmi nerede çekildi kaç yılında

KAFALAR KARIŞIK NEREDE ÇEKİLDİ?

Türkiye’nin farklı noktalarında çekimler için set kurulan Kafalar Karışık filmi, İstanbul, Antalya’nın Kaş ilçesi, Muğla Elmalı ve Antalya’da çekildi.

KAFALAR KARIŞIK FİLMİ NE KADAR İZLENDİ GİŞE / HASILAT BİLGİLERİ NEDİR?

Kafalar Karışık filmini 8 haftada 864.706 seyirci izledi ve film 10.453.057,40 hasılat yaptı. Usta oyuncuların rol aldığı Kafalar Karışık filmi bir çok farklı şehirde çekilmişti.

KAFALAR KARIŞIK FİLMİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kafalar Karışık sinema filmi 4 Ocak 2020 Cumartesi günü, Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Komedi filminin bu akşam önemli izlenme sayılarına ulaşması bekleniyor.

görümce filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi