Ekranların eğlenceli dizisi Kalk Gidelim yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Kalk Gidelim 129. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kalk Gidelim dizisi son bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde bebek heyecanı yaşanacak. Diğer taraftan ise bebek özlemi de ekranlara yansıyacak. Komedi ile dramın bir arada olacağı bir bölüm TRT 1 ekranlarında yer alacak. Dizinin bir önceki bölümünde Seyfettin’in içine düştüğü zor durumlar izleyici ile buluşmuştu. İneklerini İsmail’e veren Seyfettin kısa süreliğine rahatlamış, başına daha büyük sorunların geleceğinden habersiz bir durumda kalmıştı. Şakir ise annesinin unutkanlığının sebebini bulmaya çalışırken vitamin zannettiği haplardan almıştı ve komedi başlamıştı. Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı ve detayları ortaya çıktı.

KALK GİDELİM 129. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ

Kalk Gidelim dizisi 129. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümü yine izleyenleri çok eğlendirecek.

KALK GİDELİM DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Kalk Gidelim dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü 19 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.