Kalk Gidelim dizisi 95. Bölümü ekranlara gelecek. TRT ekranlarının sevilen komedi dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yayın gününe dair ayrıntılar merak ediliyor. Kalk Gidelim son bölüm fragmanı olan 95. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalk Gidelim ne zaman, hangi gün oynuyor? Kalk Gidelim hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin yer aldığı Kalk Gidelim dizisi yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KALK GİDELİM 95. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kalk Gidelim dizisi son bölüm fragmanı olan 95. Bölüm fragmanı yayına girdi. Farklı sosyal medya sayfalarında yayınlanan ve yüz binlerce kez izlenen yeni bölüm fragmanında önemli gelişmeler olacağı görülüyor. Şakir, Ercan’dan aldığı pestili Dudu’ya yediriyor. Seyfettin, Sevda ve Şerif usulsüz evlat edinmekten tutuklanıyor. Seyfettin ise Sevda’nın suçsuz olduğunu söylüyor ve tüm suçlamaları kendi üzerine alıyor.

KALK GİDELİM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kalk Gidelim dizisi yeni bölümü 18 Ocak 2020 Cumartesi günü, TRT 1 kanalında yayınlanacak. Dizinin 95. Bölümü ekranlara gelecek. Yeni bölümde Hacı Hüseyin Hatice’nin hastalığını açıklamaya karar veriyor. Tüm aile Hatice Ana’nın hastalığını öğrenmek üzeredir ve Mustafa Ali ise İstanbul’un yolunu tutuyor.

KALK GİDELİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kalk Gidelim dizisi yeni bölüm bu akşam (18 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Şakir ve Dudu’ya doktordan mesaj geliyor. Şakir’e ayrıca Azerbaycan’dan da mesaj geliyor.