Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 96. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Eğlenceli konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kalk Gidelim dizisinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı olan 96. Bölüm fragmanı yayında mı? Kalk Gidelim dizisi son bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncuları arasında Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin olduğu dizinin fragman ve yayın notları haberimizde cevap buluyor.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM FRAGMANI (96. BÖLÜM) YAYINDA MI?

Kalk Gidelim dizisinin son bölüm fragmanı olan 96. Bölüm fragmanı yayında. Yeni bölümde Mustafa Ali İstanbul’dan iyi haberlerle dönüyor ve eski günlerine dönmenin heyecanını yaşıyor. Annesinin sağlığı için bu bilgiyi saklayan Mustafa Ali’nin fabrikaya ortak olduğu ise bir postayla ortaya çıkar.

KALK GİDELİM YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kalk Gidelim dizisi yeni bölüm 25 Ocak 2020 Cumartesi günü, TRT 1 kanalında yayınlanacak. Dizinin 96. Bölümü ekranlara gelecek. Kalk Gidelim’in yeni bölümünde Ercan gelen postayla durumu lehine çeviriyor ve fabrikaya ortak olmak istiyor. Son bölümde ayrıca davetsiz bir misafir Azerbaycan’dan gelecek. Ahsen ise elinde tüfekle Samim’i aramaya devam edecek.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kalk Gidelim dizisi son bölüm bu akşam (25 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Meryem Nurhatçe’den ayrılmak istemeyecek ve Ercan ile birlikte Hacı Babalarda kalmaya karar verecek. Ahsen ve Samim kovalamacası ise kaldığı yerden devam edecek.