Kalk Gidelim dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kalk Gidelim 97. Bölüm fragmanı kanalın ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Kalk Gidelim dizisinin yayın günü ve fragman detaylarını merak eden izleyiciler, Kalk Gidelim yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Kalk Gidelim hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri olan dizinin merak edilen yayın notları haberimizde cevap buluyor.

KALK GİDELİM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kalk Gidelim dizisi yeni bölümü 8 Şubat 2020 Cumartesi günü, TRT 1 kanalında yayınlanacak. Ekranların eğlenceli dizisi 97. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde Samim’i vuran Ahsen, eşini yine kendi elleriyle tedavi edecek. Hatice Ana baygınlık geçirir ve ev halkı köyde kalan yeni gelinlerini Şakir’in evine gönderir.

KALK GİDELİM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kalk Gidelim dizisi bu akşam (8 Şubat), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde, Hatice Ana’nın üzülmesine dayanamayan Hacı Baba, eşini de alarak evden ayrılır. Seyfettin ise anne – babasının peşinden İstanbul’a gitmek ister. Mustafa Ali ise Ercan’ın tehditleriyle uğraşmaktadır. Mustafa Ali, Ercan’ın açığını yakalar ve işler tersine döner.

KALK GİDELİM 97. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kalk Gidelim dizisi 97. Bölüm fragmanı yayında. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Şerif, Nurhatçe’yi almak için babalık testi yaptırmak ister. Aile ise Nurhatçe’yi vermemek için direnir. Dizinin son bölümü özet görüntülerin ardından dizi severler ile buluşacak.