TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim 98. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kalk Gidelim dizisi yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Kalk Gidelim ne zaman, Kalk Gidelim hangi gün ve Kalk Gidelim hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. Kalk Gidelim dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusuna da yanıt arayan izleyiciler, oyuncu kadrosunda Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin yer aldığı yapımla ilgili detaylı araştırma yapıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kalk Gidelim dizisine dair yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KALK GİDELİM DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kalk Gidelim dizisi yeni bölüm 15 Şubat 2020 Cumartesi günü oynuyor. Kalk Gidelim’in son bölümünde Hacı Baba devreye girecek ve Nurhatçe köyde kalmaya devam edecek. Nurhatçe’nin yaşam şartlarını kontrol etmek için köye denetçi gelecek. Şerif bu yüzden Behice ve Nurhatçe’yi de alarak Şakirlerin evine yerleşecek.

KALK GİDELİM DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kalk Gidelim dizisi TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Sevilen komedi dizisinin yeni bölümünde Seyfettin’in mandırasındaki hayvanlarda salgın hastalık baş gösterecek ve bu durum bütün köye yayılacak. Sütü Seyfettin’den alan Meryem de zor durumda kalacak. Ercan ise topladığı sütleri Meryem’e satmaya çalışacak.