Kalk Gidelim dizisi 96. Bölümü ile ekranlara gelecek. TRT ekranlarının komedi dizisinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Kalk Gidelim dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Kalk Gidelim hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri’nin yer aldığı dizinin yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KALK GİDELİM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kalk Gidelim dizisi son bölüm 1 Şubat 2020 Cumartesi günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Mustafa Ali, İstanbul’dan güzel haberlerle dönüyor ve eski günlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Mustafa Ali, annesinin sağlığı için ise bu gelişmeleri herkesten gizlemeye karar veriyor. Olan bitenleri sadece Seyfettin’e anlatıyor. İstanbul’dan getirdiği lüks aracı da başka bir yerde saklıyor.

KALK GİDELİM HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kalk Gidelim yeni bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde Ercan, eve gelen bir postayla gelişmeleri öğrenecek ve Mustafa Ali’nin fabrikaya ortak oluşuyla ilgili gelişmeyi lehine çevirmeye çalışacak. Dizinin 96. Bölümünde Azerbaycan’dan da misafirler gelecek.