Karamel Yapım ve Kanal 7’nin yeni ortak projesi olan Esaret dizisi yayın hayatına başladı. Dizi hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Kanal 7 Esaret dizisi hangi gün oynuyor, Kanal 7 Esaret dizisi konusu ne, Kanal 7 Esaret dizisi oyuncuları isimleri, Kanal 7 Esaret dizisi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı yazımızda.

Yönetmen koltuğunu Ayhan Özen ve Serkan Mut’un paylaştığı, Başak Yazı Odası tarafından senaryosu yazılan dizinin müziklerini Minör hazırlıyor. Kanal 7 ekranlarında pek çok iddialı yapıma imza atan Karamel Yapım, yayınlandığı dönemde yine çok izlenen Adını Sen Koy, Yemin, Emanet gibi günlük dizilerin de yapım şirketiydi.

Günlük dizi konusunda başarısını kanıtlamış ve güzel bir grafik çizen Karamel Yapım’ın Esaret dizisinin başrollerinde Mahassine Merabet ve Cenk Torun’u görüyoruz. Kader, çöl rüzgârlarını İstanbul’a kadar sürüklerken; bir mağrur ile bir mağdur aynı yoldadır artık. Ve ‘esaret’ başlamıştır bir kere. Esaret dizisinin çekildiği yer, çekim yeri, oyuncu kadrosu, yeni bölüm ne zaman saat kaçta başlıyor ve dizinin hikayesi sorularının yanıtları favorisen haberimizde yer alıyor.

Kanal 7 Esaret dizisi hangi gün oynuyor?

Esaret dizisi hafta içi her gün oynuyor. Kanal 7 ekranlarında her akşam saat 19:00’da yayınlanan dizide gelişmeler merakla takip ediliyor. Dizi daha ilk günden geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Yeni yapım olmasına rağmen kısa sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşan dizi Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile hafta içi her gün buluşmaya favorisen giriş devam ediyor.

Kanal 7 Esaret dizisi konusu ne?

Esaret dizisi konusu dramdır. “Aşkın İntikam ile Dansı” sloganıyla ekrana geliyor. Demirhanlı ailesinin lideri, Orhun Demirhanlı’nın ikiz kız kardeşi, doktorluk görevi için gittiği Afrika’da korkunç bir cinayete kurban gider. Orhun, kardeşinin katillerini cezalandırmaya yemin eder. Orhun, Afrika’dan dönerken içinde kor bir ateş, yanında ise köle bir kız olan Hira vardır. Demirhanlı ailesinin veliahtı Orhun kibri ve intikam hırsıyla yanıp tutuşurken, ömrü boyunca kölelik yapmış Hira günahsız olduğu halde kendine biçilen rolü üstlenmiştir. Bundan sonra ne dünya eskisi gibi olacaktır ne de Orhun Demirhanlı…

Kanal 7 Esaret dizisi nerede çekiliyor?

Esaret dizisi Sakarya ve İstanbul’da çekiliyor. Dizinin Afrika’da geçen çöl sahneleri için Sakarya Kaynarca’da bulunan Karaboğaz Sahili’nde çekim yapıldı. Ayrıca Esaret dizisi Orhun’un villası havuzlu evi nerede sorusunun yanıtı merak edildi. Bu villa İstanbul Beykoz’da bulunuyor.

Kanal 7 Esaret dizisi oyuncuları isimleri

  • Cenk Torun - Orhun Demirhanlı
  • Mahassine Merabet - Hira
  • Ali Yağız Durmuş - Kenan             
  • Hilal Anay
  • Melahat Abbasova - Afife
  • Mustafa Şimşek - Şevket
  • Zeki Ocak
  • Esra Demirci
  • Pervin Mert
  • Yağmur Çelik - Nurşah

Esaret dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Cerensu Gülnaz Çelik – Nihan, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem ve Sinem Karaçoban.