Masum 323. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Masum dizisi 8 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 323. Bölümünde Kokila’nın çabaları sonuç verecek ve Ahem, Vidya ve Mira ile birlikte Urmila’nın evine dönecek. Raşi, karşısında onları görüp çok sevinecek. Urmila’nın evinde kalmaya karar veren Ahem Modi, konağa dönmek istemeyecek. Gopi ise Mansi'nin de geldiğini öğrenip bu duruma çok üzülecek. Mansi ile mücadele edemeyeceğini anlayan Gopi, durumu kabullenecek. Kokila ise Raşi ile birlikte plan yapacak ve Modi ailesini yeniden bir araya toplamak için harekete geçecek. Kokila’nın planının işe yarayıp yaramayacağı ise Masum dizisinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak. Masum 323. Bölüm Pazartesi günü saat 15.20’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

Masum 323. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 323. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 323. Bölümünde Ahem ve kızlar geri dönecek. Ancak Ahem, Modi evine gitmek istemeyecek. Kokila ise ailesini yıllar sonra bir araya getirmek için plan yapacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 8 Şubat Pazartesi özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 8 Şubat 2021 Pazartesi özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 323. Bölümünde heyecan yine eksik olmayacak.