Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizilerine orijinal adı Uttaran olan Kördüğüm dizisi de katıldı. Kördüğüm yeni bölüm özeti fragmanı olan Kördüğüm 10 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Damini kızına bakabilmek için yalan söylemek durumunda kalacak. İçça’yı çalıştığı yere götüren Damini ona ortalıkta gezmemesini tembihleyecek. Ancak Divya, Tapasya ile oynarken İçça’yı görecek. Kördüğüm son bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 3. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Başka dünyalara ait 2 arkadaşın sürükleyici hikayesi her gün kanal 7 ekranlarında olacak.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – KÖRDÜĞÜM 10 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’de yayına başlayan Kördüğüm dizisinin 10 Haziran fragmanı özeti olan Kördüğüm yeni bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Damini kızı ile rahat bir hayat kurmak için Divya’nın evinde çalışmaya başlayacak ve işini kaybetmemek için kızı olduğunu söylemeyecek.

KÖRDÜĞÜM 3. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kördüğüm dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 3. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Tapasya ile İçça birlikte oynamaya başlayacaklar. Divya ise İçça’yı görünce hırsız sanıp polis çağırmak ile tehdit edecek.