Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve her gün ilgiyle takip edilen Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Salı tanıtımı ekranlara geldi. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan tanıtım fragmanında Gopi’nin okula başladığı, Rashi’nin ev işlerinden dolayı şikayet ettiği, Kokila’nın Rashi’ye göz açtırmadığı ve Hetal’in sakin tavrı görülüyor. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan 2 kuzenin öyküsünde 86. Bölüm dizi severler ile buluşacak. Kokila, Gopi’nin okulda ilk günü olduğunu söyleyerek onun için çok endişelenecek. Rashi ise yine annesiyle konuşup gelişmeler hakkında bilgi verecek ve birlikte plan yapacaklar. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı ve dizi severler ile buluştu.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI SALI İZLE KANAL 7

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı Salı tanıtımı yayına girdi. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin olduğu dizi Salı günü saat 16.10’da yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Ailesi öldükten sonra dayısının yetiştirdiği Gopi, Modi ailesinin gelini oldu ve Ahem ile evlendi. Bir taraftan Ahem’in kızdığı, diğer taraftan Rashi ve annesi Urmila’nın uğraştığı Gopi, şimdi de okuma yazma bilmemesi ile gündeme geldi. Okula başlayan Gopi’nin okuma yazma öğrenip öğrenmeyeceği ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.