Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mutfağım Şahane programının detayları araştırılıyor. Kanal 7 Mutfağım Şahane sunucusu kimdir? Mutfağım Şahane saat kaçta başlıyor? Mutfağım Şahane hangi günler yayınlanıyor? Mutfağım Şahane Ayvaz Şef neden yok, nerede? Sorularının cevapları araştırılıyor. Özlem Tunca Esirgenç ve Yasin Esirgenç’in Mutfağım Şahane ile evlere konuk olduğu programda, Anadolu karış karış geziliyor ve her yöreden farklı lezzetler izleyici ile buluşuyor.

Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un mıhlaması ve dahi Anadolu’nun tüm lezzetleri programın içinde yer alıyor. Mutfağım Şahane ekibi karavanları ile Türkiye’yi adım adım geziyor. Yöresel lezzetler, yöre insanlarının uygulamalı anlatımı ile izleyiciye aktarılıyor. Türk mutfağının seçkin lezzetleri, Anadolu insanı ile keyifli sohbetler ve hayatı kolaylaştıran püf noktaları ekranlarda yer alıyor. Mutfağım Şahane programı sunucuları, programın başlama saati, yayınlandığı günler ve Ayvaz Şef hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

KANAL 7 MUTFAĞIM ŞAHANE SUNUCUSU KİMDİR?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mutfağım Şahane programı sunucusu Özlem Tunca Esirgenç ve Yasin Esirgenç’tir. Evli olan ikilinin Yakupcan adında bir oğlu bulunuyor. İkili ayrıca Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı adlı gezi programlarına da imza atıyor.

kanal 7 özlem tunca esirgenç eşi kim, aslen nereli kaç yaşında

MUTFAĞIM ŞAHANE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mutfağım Şahane programı saat 14.20’de başlıyor. Sevilen programda Anadolu’nun farklı lezzetleri ve kültürü ekrana yansıyor.

MUTFAĞIM ŞAHANE HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Mutfağım Şahane programı Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanıyor.

MUTFAĞIM ŞAHANE AYVAZ ŞEF NEDEN YOK, NEREDE?

Mutfağım Şahane programında yer alan Ayvaz Şef salgın tedbirlerinden dolayı yok. Salgın tedbirleri kapsamında ekranlara çıkmadığını açıklayan Ayvaz Akbacak Şef, bir süre programa ara verdiğini dile getirmişti.

mutfağım şahane sunucusu yasin esirgenç eşi kim, kaç yaşında