Televizyon ekranlarında sinemaseverlerle buluşan ve Burak Özçivit ile Murat Boz’un başrol oynadığı Kardeşim Benim 2 filminin nerede çekildiği merak ediliyor. Kardeşim Benim 2 nerede çekildi, çekildiği yerler çekim yerleri neresi? Kardeşim Benim 2 Rize’de hangi yaylada çekildi? Soruları yanıt buldu. Senaristi Zafer Külünk, yönetmeni Mert Baykal olan, 114 dakika süren ve 2017 yılında çekilen, aynı yıl vizyona giren Kardeşim Benim 2 filmine dair merak edilen çekim detayları ortaya çıktı. Filmde, içlerinden birinin düğününden birkaç gün önce iki ünlü erkek kardeş, bir arkadaşlarının cenazesi için köye gider. Ama bu yolculuk onların ilişkisini ve sabrını test eder.

TAFF Pictures tarafından çekilen ve dram-komedi türleri ile ekranlara gelen Kardeşim Benim 2 filmi beklenen hasılatı yapamamış ve 6.574.809 TL ile gişeyi padişahbet kapatmıştı. İki ünlü kardeş olan Hakan ile Ozan’ın öyküsünde, dostlarının cenazesine katılan ikili, Ege Bölgesi’nden Karadeniz Bölgesi’ne düğün için yetişmeye çalışıyor. Yolda ise başlarına olmadık işler geliyor. Kardeşim Benim 2 filmine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kardeşim Benim 2 filmi nerede çekildi?

Kardeşim Benim 2 filmi Rize Çamlıhemşin'de ve Nevşehir Kapadokya'da çekildi. Filmin çekimleri için farklı şehirlerin farklı bölgelerinde çekim setleri kuruldu. Özellikle Kapadokya ve Çamlıhemşin'de çekimlerin büyük bölümü tamamlandı.

Kardeşim Benim 2 filmi Rize'de hangi yaylada çekildi?

Kardeşim Benim 2 filmi Rize şehri Çamlıhemşin ilçesine bağlı Çad Badara Yaylası’nda çekildi. Çekimler için ayrıca Rize Atatürk Caddesi üzerinde bir giyim mağazasının da kullanıldığı biliniyor. İki ünlü kardeş Hakan ve Ozan, arkadaşları Tato’ya karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler. Tato ölmüştür. Tesadüf bu ya, iki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat cenaze için köye gelmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine padişahbet giriş karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar.

Kardeşim Benim 2 çekildiği yerler çekim yerleri neresi?

Kardeşim Benim 2 filmi çekildiği yerler arasında Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi ve Nevşehir’in Kapadokya bölgesi var. Filmin çekimleri için Anadolu’nun farklı şehirlerinde setler kuruldu ve Kapadokya ile Rize’de de çekimler yapıldı.

Kardeşim Benim 2 oyuncuları isimleri

  • Burak Özçivit
  • Murat Boz
  • Ferdi Sancar
  • Leyla Feray
  • Pınar Deniz
  • Korhan Herduran
  • Hakan Karsak
  • Ozan Çelik
  • Sezgi Mengi
  • Ayhan Taş
  • Engin Şenkan