Mert Baykal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşim Benim 2 filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kardeşim Benim 2 filmi çekim yerleri, çekildiği yerler, oyuncu kadrosu ve karakterler ile ne kadar izlendi bilgisi merak ediliyor. Ayrıca filmin oynadığı kanal da araştırılıyor. Kardeşim Benim 2 nerede çekildi / çekilmiştir? Kardeşim Benim 2 oyuncuları kim, konusu ne, hangi kanalda oynuyor? Kardeşim Benim 2 gişe ve hasılat bilgileri nedir, ne kadar izlendi? Sorularına yanıt aranıyor. 2017 yılında çekilen ve Kardeşim Benim filminin devamı olan filmin başrollerinde Burak Özçivit ve Murat Boz yer alıyor. Ünlü oyuncular filmde 2 kardeşi canlandırıyor. Senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı Kardeşim Benim 2 filmine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ ÇEKİLMİŞTİR?

Eğlenceli bir Türk filmi olan Kardeşim Benim 2 filmi Rize ili Pazar ve Çamlıhemşin ilçeleri ile Kapadokya’da çekildi / çekilmiştir. Filmin çekimlerinin bir bölümü Rize Çad Badara Yaylası’nda yapılmıştır.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Burak Özçivit (Hakan)
  • Murat Boz (Ozan)
  • Pınar Deniz (Didem)
  • Leyla Feray (Leyla)
  • Ferdi Sancar (Tato)

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ KONUSU NE?

Kardeşim Benim 2 filminde, 2 ünlü kardeş olan Hakan ve Ozan, arkadaşları olan Tato’ya karşı son görevlerini yerine getirmek için Ege Bölgesi’ndedirler. 2 gün sonra ise Hakan’ın düğünü vardır ancak cenaze için köye gelirler. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından olan Didem’le evlenecektir. Kızın babası ise Hakan’ın şarkıcı olmasından dolayı bu evliliği istemez. Ege’den İç Anadolu’ya, oradan da Karadeniz’e giden ikili, sürprizlerle dolu bir yolculuk yaşarlar.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ GİŞE VE HASILAT BİLGİLERİ

Kardeşim Benim 2 filmi toplam 8 hafta vizyonda kaldı ve 573.605 gişe seyirci rakamı ile 6.574.809,00 TL hasılata ulaştı.

KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Kardeşim Benim 2 filmi ATV kanalında oynuyor. Devam filmi olan Kardeşim Benim 2 filmi saat 14.00’de başlayacak.

bizim için şampiyon filmi nerede çekildi kaç yılında