Kefaret dizisi yeni bölümleri ile televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayın detaylarını araştıran izleyiciler, Kefaret dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Kefaret dizisi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Sorularının yanıtını araştırıyor. Dram türü ile ekranlara gelen ve 25 Film tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturuyor. Senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın yazdığı dizinin yapımcıları ise Koray Şahin ve Fırat Parlak.

Başrollerde Zeynep Gökmen Çınarlı rolü ile Nurgül Yeşilçay, Sinan Demir rolü ile Mert Fırat ve Ahmet Çınarlı rolü ile Yurdaer Okur’un yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz ve Ayşe Tunaboylu isimleri var. Kefaret dizisinin yeni bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

KEFARET DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kefaret dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Dizinin yeni bölümünde Zeynep, Sabri’den miras kalan güzel çiftlikte Sude ve Can ile yaşamaya başlayacak. Sude’nin eski dadısı Ayşe de çiftlikte olacak ve Zeynep’e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

KEFARET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kefaret dizisi yeni bölüm 8 Temmuz 2021 Perşembe akşamı başlıyor. Dizinin 7. Bölümünde Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan’ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracak. Münevver ise kardeşine iş bulma gayretine düşecek ancak Sinan’ın herkesten sakladığı gizemli ve önemli bir işi olacak.

KEFARET DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Kefaret dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin son bölümünde, abisinin hapisten çıkması ile birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucunda vurulan Arzu’yu tedavi etmesi için Ahmet zorla getirilecek ve Ahmet küçük Cansu ile tanışacak.

KEFARET DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kefaret dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü dizi severlerin beğenisine sunuluyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli