Ketenpere filmi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Şafak Sezer’in başrolde olduğu komedi filminin oyuncu kadrosu, hikayesi, çekim yerleri ve hasılatı merak ediliyor. Ketenpere filmi nerede çekildi? Ketenpere filmi konusu ne, oyuncuları kim? Ketenpere filmi gişe bilgileri ve Ketenpere hangi kanalda oynuyor? Sorusu yanıt arıyor. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin’in oturduğu komedi filminin yapım yılı 2017. Senaryosunu Şafak Sezer’in yazdığı filme dair merak edilenlerin cevapları ortaya çıktı.

KETENPERE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? GİŞE BİLGİLERİ

Ketenpere filmi İstanbul’da çekildi. İstanbul’un farklı noktalarında film için setler kuruldu ve çekimler gerçekleşti. Ketenpere filmi gişe bilgileri ise; toplam 5 haftada 299 bin 180 seyirci filmi izledi ve Ketenpere filmi toplamda 3.701.837,00 TL hasılat yaptı.

çiçek abbas filmi nerede çekildi kaç yılında

KETENPERE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ketenpere filmi konusu, Kalender’in hikayesine odaklanıyor. Kalender, bir akrabasının cast şirketinde çalışıyor ve bazı zamanlar film ve dizilerde ufak roller kapıyor. Figüran olan Kalender uzatmalı sevgilisi olan İmge ile de evlenme hayalleri kuruyor. Bir olaydan dolayı cezaevine giren Kalender’in hayatı tanıştığı bir mahkumun kendisine sahip çıkması ile değişiyor.

KETENPERE FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Ketenpere filminin başrol oyuncuları Şafak Sezer ve Hakan Ural’dır. Ketenpere filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Mehmet Esen, Elif Erol, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Volkan Başaran ve Turabi Çamkıran var.

KETENPERE FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Ketenpere filmi Star TV kanalında oynuyor. 12 Mart 2020 Perşembe günü yayınlanacak film, saat 20.00’de başlayacak.

hababam sınıfı müzesi nerede çekildi ne zaman