Kod Adı Angel filmi televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Aksiyonun hiç eksilmediği, temponun hiç düşmediği filmin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Kod Adı Angel filmi nerede çekildi, Kod Adı Angel filmi ne zaman kaç yılında çekildi, Kod Adı Angel filmi oyuncuları isimleri nedir, Kod Adı Angel filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının cevapları ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh’un oturduğu, senaryosunu Creighton Rothenberger ve Katrin Benedikt’in yazdığı ve başrollerini Gerard Butler ve Morgan Freeman’ın paylaştığı yapımın müziklerini David Buckley hazırladı.

121 dakika süren film ortalama 146,7 milyon dolarlık hasılatı ile önemli bir gişe başarısı elde etmişti. Amerikan aksiyon gerilim filmleri arasında yer alan ve Olympus Has Fallen ile London Has Fallen adlı filmlerin devamı olarak çekilen Kod Adı: Angel filmi, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Allan Trumbull’a yapılan bir drone saldırısı sonrasında adını temize çıkarmaya çalışan gizli servis ajanı Mike Banning’in hikayesine odaklanıyor. Kod Adı: Angel filminin oyuncu kadrosu karakterleri, kaç yılında çekildi, hangi kanalda oynuyor, çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde palmibet yer alıyor.

Örümcek Adam Eve Dönüş filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Örümcek Adam Eve Dönüş filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Kod Adı Angel filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Kod Adı Angel filmi 2018 yılında çekildi. Filmin çekimleri 2018 yılında başladı ve 2019 yılında sona erdi. Film aynı yılın Ağustos ayında sinemalarda gösterilmeye başladı ve elde ettiği vizyon geliri ile büyük bir çıkış yakaladı. 2016 yılında çekileceği duyurulan filmin hazırlıkları 2017’de başladı. 2018 yılının başlarında oyuncu seçimleri bitti.

Kod Adı Angel filmi nerede çekildi?

Kod Adı Angel filmi Bulgaristan ve İngiltere'de çekildi. Filmin çekimleri için Bulgaristan'da ve İngiltere'nin farklı noktalarında çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlandı.

Terminatör Kara Kader filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Terminatör Kara Kader filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Kod Adı Angel dizisi konusu ne?

Gizli servis ajanı olan Mike Banning, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’na yönelik düzenlenen bir suikastın sorumlusu olarak görülür. Başkanı korumakla görevli olan Mike Banning, başkana yapılan bir drone saldırısının ardından suçlu görülür ve hakkında karalama kampanyası yürütülür. Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen Banning, bir taraftan FBI’dan kaçarken, diğer taraftan ise asıl faillerin peşine düşer.

Kod Adı Angel filmi hangi kanalda oynuyor?

Kod Adı Angel filmi Star TV kanalında oynuyor. Film 25 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de ve aynı günün gecesi saat 00.30'da Star TV ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor. Star TV'de yerli ve yabancı popüler filmler yayınlanmaya palmibet giriş devam ediyor.

Kong Kafatası Adası filmi nerede çekildi konusu ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri Kong Kafatası Adası filmi nerede çekildi konusu ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri

Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim?

  • Gerard Butler (Mike Banning)
  • Morgan Freeman (Başkan Allan Trumbull)
  • Jada Pinkett Smith (FBI Ajanı Helen Thompson)
  • Lance Reddick (David Gentry)
  • Tim Blake Nelson (Martin Kirby)
  • Piper Perabo (Leah Banning)
  • Nick Nolte (Clay Banning)
  • Danny Huston (Wade Jennings)
  • Frederick Schmidt (Travis Cole)
  • Michael Landes (Sam Wilcox)
  • Joseph Millson (FBI Ajanı Ramirez)

Jason Bourne Medusa Darbesi filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Jason Bourne Medusa Darbesi filmi nerede çekildi konusu ne kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu