Türk sinemasının en sevilen filmlerinden Kolpaçino, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Kolpaçino filminde yer alan Burcu ve Jale karakterlerinin kim olduğu, filmin yönetmeni ve senaristi ile Kolpaçino'yu kaç kişinin izlediği araştırılıyor. Kolpaçino filmiyle ilgili merak edilenler, haberimizde...

KOLPAÇİNO BURCU KİM?

Kolpaçino filminde yer alan Burcu karakteri, Gizem Denizci'dir. 32 yaşındaki Gizem Denizci, son olarak İki Yaka Bir İsmail, Evim Sensin, Nefesim Kesilene Kadar ve Aşk Olsun gibi yapımlarda rol aldı.

KOLPAÇİNO JALE KİM?

Kolpaçino filminde yer alan Jale karakteri, Arzu Yanardağ'dır. Arzu Yanardağ, son olarak Yaralı Kuşlar, Olur İnşallah, Küçük Gelin, Galip Derviç ve Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlarda yer aldı.

aşk şarkısı filmi nerede çekildi ne zaman çekildi

KOLPAÇİNO YÖNETMENİ

Kolpaçino filmini Atıl İnaç yönetti. Atıl İnaç son olarak Koyu Kırmızı, Yer Gök Aşk, Yıldız Masalı, Daire ve Büyük Oyun gibi filmleri de yönetmişti.

KOLPAÇİNO SENARİSTİ

Kolpaçino filminin senaryosunu, Kaan Ertem, Suat Özkan ve Şafak Sezer kaleme aldı.

KOLPAÇİNO KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

Kolpaçino filmini yaklaşık olarak 450 bin kişi izledi. Film, 3,6 milyon TL hasılat elde etti. Filmin ardından devam filmleri çekildi.

baş belası filmi nerede çekildi kaç yılında