Özgür, Dolapdereli Sabri, Tayfun, Ganyotçu Arif, Şahin, Kudret, Ateş, Hüseyin, Ekrem, Sırrı, Emrullah ve Burcu karakterleri ile kahkahaya boğan, devam filmleri de çekilen ve replikleri dillere pelesenk olan Kolpaçino filmi televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin çekim ve yayın ayrıntıları araştırılıyor. Kolpaçino filminin çekildiği ev nerede, Kolpaçino filmi nerede çekildi, Kolpaçino filmi oyuncuları kim, Kolpaçino filmi konusu ne, Kolpaçino filmi gişe hasılat bilgileri nedir, Kolpaçino filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Atil İnaç’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Selin Altınel ve Şenol Zencir’in yapımcısı olduğu, senaryosunu Şafak Sezer, Kaan Ertem ve Suat Özkan’ın yazdığı Kolpaçino filminin başrolünde Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş oynuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ali Çatalbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Sürmeli, Hakan Ural, Hüseyin Elmalıpınar, Abidin Yerebakan, Kemal İnci, Güzin Usta ve Eriş Akman rol alıyor. Kolpaçino filmi nerede çekildi, çekildiği yer ev nerede, oyuncu kadrosu karakterleri, konusu nedir, gişe hasılat bilgileri, hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ve filme dair detaylar haberimizde fiksturbet yer alıyor.

Organize İşler Sazan Sarmalı nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncu kadrosu hangi platformda Organize İşler Sazan Sarmalı nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncu kadrosu hangi platformda

Kolpaçino filmi ne zaman çekildi?

Aksiyon ve komedi türleri ile ekrana gelen Kolpaçino filmi 2009 yılında çekildi. 29 Ekim 2009 tarihinde vizyona giren ve 1 saat 40 dakika süren filmin devamı olarak Kolpaçino: Bomba filmi çekilmiştir. Kolpaçino, son dönem Türk sinemasının parodi-yapımları arasında özgün senaryosuyla öne çıkan yapımlardan biridir. Birbiriyle bağlantılı yedi komik karakterin bir günde başına gelen olağanüstü olaylar, komik bir şekilde beyazperdeye yansıtılmıştır.

Kolpaçino filmi gişe hasılat bilgileri

Kolpaçino filmi 14 hafta vizyonda kaldı ve 3 milyon 653 bin 362 TL gişe hasılatı elde etti. İlk hafta sonunda 106 bin seyirciye ulaşan film, 14 haftada 457 bin 687 kişi tarafından sinemalarda izlendi. Toplamda 3 milyon 653 bin 362 TL hasılat elde eden filmin devam filmleri de çekildi ve büyük ilgi gördü.

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları isimleri konusu Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları isimleri konusu

Kolpaçino filmi nerede çekildi?

Kolpaçino filmi İstanbul Üsküdar'da çekildi. Filmin çekimleri, Üsküdar'ın yanı sıra İstanbul'un farklı ilçelerinde, semtlerinde ve mekanlarında yapılmıştır. Temposu ve kurgusuyla enteresan bir hikayeye sahip olan Kolpaçino filminde, başrol oyuncusu olan Şafak Sezer'in kendine has performansı büyük beğeni almıştır.

Kolpaçino filminin çekildiği ev nerede?

Kolpaçino filminin çekildiği ev İstanbul'un Üsküdar ilçesindedir. Filmin villa çekimleri Üsküdar'ın Çengelköy semtinde bulunan bir malikanede yapılmıştır. Dış çekimler bu malikanenin çevresinde yapılırken, bir çok farklı lokasyonda çekimler yapılmıştır.

Propaganda filmi nerede çekildi ne zaman çekildi konusu neyi anlatıyor oyuncuları isimleri Propaganda filmi nerede çekildi ne zaman çekildi konusu neyi anlatıyor oyuncuları isimleri

Kolpaçino filmi konusu ne?

Kolpaçino filminde, ana karakter olarak Tayfun’un hikayesi ve çevresinde olan olaylar konu ediliyor. Ünlü mafya babası Ateş’in yanında çalışan Tayfun, mal çaldığı iddiası ile cezalandırılıyor ve 10 gün içinde 50 bin dolar getirmesi isteniyor. Parayı bulmaya çalışan Tayfun, Dolapdereli Sabri’den yardım istiyor ve olaylar karışmaya başlıyor. Yasadışı işlere bulaşan Tayfun, mafya aileleri arasında yaşanan çatışmanın da ortasında kalıyor. 7 kişilik ekibin başından geçenler büyük bir maceraya dönüşüyor.

Kolpaçino filmi hangi kanalda oynuyor?

Kolpaçino filmi Kanal D kanalında oynuyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve replikleri ile ünlü olan film 26 Mayıs Cuma akşamı saat 22:45'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Farklı tarihlerde ve farklı kanallarda izleyicilerle buluşmaya devam eden film, yayınlandığı günlerde sinemaseverleri ekran başına kilitlemeyi fiksturbet giriş başarıyor.

Yahşi Batı filmi çekimleri nerede çekildi ne zaman çekildi hangi platformda oyuncu kadrosu karakterleri Yahşi Batı filmi çekimleri nerede çekildi ne zaman çekildi hangi platformda oyuncu kadrosu karakterleri

Kolpaçino filmi oyuncuları kim?

  • Şafak Sezer (Özgür)
  • Aydemir Akbaş (Dolapdereli Sabri)
  • Ali Çatalbaş (Tayfun)
  • Ebubekir Öztürk (Arif, Ganyotçu)
  • Serkan Şengül (Şahin)
  • Kemal İnci (Kudret)
  • Ali Sürmeli (Ateş)
  • Hüseyin Elmalıpınar (Hüseyin)
  • Abidin Yerebakan (Ekrem)
  • Hakan Ural (Sırrı)
  • Eriş Akman (Emrullah)
  • Gizem Denizci (Burcu)

Kolpaçino filminin oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında ayrıca yer alan oyuncular şunlar; Güzin Usta, Haktan Pak, İrfan Aslanhan, Mert Saka, Abdullah Toprak, Bahar Bakkal, Duygu Özçelik, Hakan Aysev, Özkan Ayalp, Burcu Suna, Sudem Sezer.

Neredesin Firuze filminin geçtiği çarşı nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri Neredesin Firuze filminin geçtiği çarşı nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncu kadrosu karakterleri