Kanal 7 ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara gelen Kördüğüm dizisi 9 Haziran 2020 Salı bölümü ile devam edecek. Kördüğüm son bölüm özeti fragmanı olan Kördüğüm 2. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin çok sevilen Hint dizilerinden olan Kördüğüm’ün yeni bölümünde Damini, İçça’nın yoksulluktan şikayet etmesine daha fazla dayanamayacak ve farklı bir iş bulmak için harekete geçecek. Kördüğüm yeni bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 9 Haziran Salı fragmanı özeti yayına girdi. Aynı çatı altında farklı şartlarda büyüyen 2 kızın dramının ekrana taşındığı ve orijinal adı Uttaran olan Hindistan yapımı dizi Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek.

KÖRDÜĞÜM 2. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’de yayınlanan Hint yapımlarından olan Kördüğüm dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Kördüğüm 2. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Damini para alamadığından dolayı işten ayrılacak ve yeni bir iş bulacak. Evin hanımı ise İçça’yı evde istemeyecek. Damini bu sorunu çözmek için yeni yöntemler bulacak.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM 9 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kördüğüm dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 9 Haziran Salı fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Tapasya İçça ile tanışacak ve Damini ile İçça’nın sırrına ortak olacak. Oyuncu kadrosunda Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh , Mrunal Jain isimlerinin olduğu dizi Kanal 7 ekranlarında akşam saatlerinde yayınlanacak.