Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Kördüğüm ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Kördüğüm dizisi 3. Bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Tapasya ile İçça evcilik oynarken Divya tarafından yakalanacak ve hırsız olduğu sanılarak polis çağrılmak istenecek. İçça ise kim olduğunu söylemek istemeyecek, annesi ise İçça’nın kendi kızı olduğunu söylemek zorunda kalacak. Divya bunun üzerine çok sinirlenip ikisini de evden kovacak. Kördüğüm yeni bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 10 Haziran fragmanı özeti yayına girdi.

KÖRDÜĞÜM 3. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin yeni dizilerinden olan Kördüğüm dizisinin son bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 3. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümünde Tapasya, tek arkadaşı olan İçça’nın evden kovulması üzerine annesine küsüp konuşmayacak. Annesinin bu duruma karşı ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM 10 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kördüğüm dizisi 10 Haziran fragmanı özeti olan Kördüğüm yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh , Mrunal Jain isimlerinin yer aldığı dizi Kanal 7’nin günlük yayınlanan dizileri arasına katıldı.