Küçük Gelin Nazmiye filmi bu akşam televizyon ekranlarına yayınlanacak. Yönetmenliğini Zeynep Tor’un, yapımcılığını Tor Yapım’ın üstlendiği filmin bu akşam binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Filmin başlamasına kısa süre kala izleyiciler, filmin konusunu, oyuncularını, nerede çekildiğini, ne zaman çekildiğini, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor, sorularına yanıt arıyor. Küçük Gelin Nazmiye filmiyle ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz...

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE FİLMİ KONUSU

Küçük Gelin Nazmiye filminde, küçük yaşta annesini kaybeden bir genç kızın bir adamla evlenmesi ve adamın aslında annesinin katili olduğunu öğrenmesi anlatılıyor. Annesinin katiliyle evlendiğini öğrenen genç kızın hayatı değişiyor.

kenan'da bir kuyu kaç yılında çekildi, nerede çekildi

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE FİLMİ OYUNCULARI

  • Tuğçe Uyanusta (Nazmiye)
  • Ali Micanoğlu (Ömer)
  • Bilge Yalçınkaya (Bedriye)
  • Fahri Aktürk (Eşref)
  • Alp Kadıoğlu (Kerim)
  • Ayçın Karayılan (Gülizar)

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE KAÇ YAŞINDA

Küçük Gelin Nazmiye filminde yer alan ve Nazmiye karakterini oynayan Tuğçe Uyanusta'nın filmin çekildiği tarihte 12-13 yaşında olduğu tahmin ediliyor.

üvey anne filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE FİLMİ NEREDE (HANGİ İLDE) ÇEKİLDİ

Küçük Gelin Nazmiye filmiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de filmin nerede çekildiği oldu. Küçük Gelin Nazmiye filminin çekimleri Manisa'da gerçekleştirildi. Çekimlerde Manisa'da yer alan bir köye set kuruldu ancak köyün nerede olduğu açıklanmadı.

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Küçük Gelin Nazmiye filminin ne zaman çekildiğiyle ilgili bugüne dek, kanal yönetimi ve yapımcıdan herhangi bir açıklama gelmedi. Bu nedenle Küçük Gelin Nazmiye filminin ne zaman çekildiği bilinmiyor.

KÜÇÜK GELİN NAZMİYE FİLMİ NE ZAMAN - HANGİ KANALDA

Küçük Gelin Nazmiye filmi bu akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

kanal 7 melek filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi