Televizyon ekranlarında yayınlanan Küçük Ortak filminin çekim ve yapım ayrıntıları merak ediliyor. Küçük Ortak filmi nerede çekildi, Küçük Ortak filmi oyuncuları Ceren Ayşe kim, Küçük Ortak filmi konusu ne, Küçük Ortak filmi ne zaman kaç yılında çekildi? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu filmin başrollerini Keremcem, Gizem Karaca ve Sibel Melek Arat paylaşıyor.

Küçük Ortak filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Serra Yılmaz, Nergis Kumbasar ve Enis Arıkan yer alıyor. Romantik Komedi türündeki sinema filmi 104 dakika sürüyor. Filmde, reklam yazarı olarak bir ajansta çalışan Ceren’in hayatı, Ayşe isimli küçük bir çiçek satıcısı sayesinde değişiyor. Bir kampanyanın parçası olmak isteyen Ceren, ajanstakilere bir yalan söyler ve olaylar gelişir. Küçük Ortak filmi ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde rulobet yer alıyor.

Küçük Ortak filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Küçük Ortak filmi 2017 yılında çekildi. TV ekranları için çekilen film farklı tarihlerde ekranlara gelerek sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Komedi türünde çekilen film 104 dakika sürüyor.

Küçük Ortak filmi nerede çekildi?

Küçük Ortak filmi İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul’un farklı ilçelerinde bulunan mekanlarda çekim setleri kuruldu. Çekimlerin tamamlanmasının ardından film televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya rulobet giriş başladı.

Küçük Ortak filmi konusu ne?

Küçük Ortak, bir reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışan Ceren’in şartlar gereği hayatına giren küçük çiçek satıcısı Ayşe sayesinde hayatının değişmesi üzerine kuruludur.

Küçük Ortak filmi oyuncuları Ceren Ayşe kim?

  • Keremcem - Selim
  • Gizem Karaca - Ceren
  • Sibel Melek Arat - Ayşe
  • Serra Yılmaz
  • Nergis Kumbasar
  • Enis Arıkan