Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman 16. Bölüm fragmanı yayında. Osman Bey ile Dündar Bey karşı karşıya geliyor. Kuruluş Osman dizisi son bölüm fragmanı ve detayları ortaya çıktı. Oyuncuları arasında Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar olan Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanıyor. Kuruluş Osman fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisinin 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyici ile buluşan fragmanda Osman Bey ve yanındakiler Balgay’ın yolunu kesiyor. Osman Bey Balgay’ı öldüreceği sırada Dündar Bey askerleri ile geliyor ve Osman Bey ile Dündar Bey karşı karşıya geliyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde Dündar Bey, Osman Bey’in canını almaya geldiğini söyleyerek saldırıyor ve kılıç düellosu başlıyor. Mücadelenin sonu 25 Mart 2020 Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.