ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’da 17. Bölüm ekrana geldi. Büyük bir hayran kitlesi olan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detaylarını merak eden dizi severler, Kuruluş Osman 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrolde Osman Bey rolü ile Burak Özçivit’in rol aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel ve Alma Terzic’in yer aldığı popüler yapımın son bölümünde Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olmaya çalışmıştı. Alişar ise Moğolların desteğini arkasına almış, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurmaya çalışıyordu. Balgay’ın intikam için harekete geçtiği son bölümde bir çok sürpriz de izleyici ile buluştu.

KURULUŞ OSMAN 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Osman adıyla da bilinen Kuruluş Osman dizisinin 18. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Büyük ihtimalle dizinin yeni bölümü ekranlarda olamayacak. Bir çok dizi çekimlerini durdurmuş, ATV dizilerinde ise çekimler devam ediyordu. Kuruluş Osman son bölüm fragmanı hakkında yeni detaylar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman Bey, Bizans konvoyunu pusuya düşürmüştü.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı henüz cevap bulmadı. Dizinin 17. Bölümünde Osman Bey, Adelfa-Geyhatu evliliğine mani olmak için harekete geçmiş ve Bpran Alp ile birlikte prensesi Konya’ya götüren konvoya pusu atmıştı. Bizans askerleri etkisiz hale getirilmiş, zorla evlendirilmek istenen prenses ise kurtarılmıştı. Genç kadın ise prenses olmadığını söyleyemeden yaralı bir asker tarafından hançerlenmişti.