Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanmaya ve izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil Türk dünyası, bölge ülkeleri ve Balkan ülkelerinde de dikkatle takip edilen Kuruluş Osman’ın 38. Bölümünde büyük heyecan yaşandı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler ise Kuruluş Osman 38. Bölüm izle full tek parça ATV son bölüm aramaları yapmaya başladı. Dizi severler ayrıca Kuruluş Osman 39. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabını araştırıyor. Bozdağ Film tarafından Riva bölgesinde çekimleri devam eden ve yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Özge Törer rol alıyor. Geniş oyuncu kadrosu ve tarihi atmosferi ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin son bölüm izle adresi ve Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı detayları ortaya çıktı.

KURULUŞ OSMAN 38. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA ATV

Kuruluş Osman 38. Bölüm izle full tek parça ATV adresi kanal tarafından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman Bey’in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nın yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verildi. Nikola ise Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısı ile Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu söyledi. Nikola aynı zamanda Targun Hatun’u Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirdi.

KURULUŞ OSMAN 38. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE ATV

Kuruluş Osman son bölüm izle ATV adresi ortaya çıktı. Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanan 38. Bölümünde Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu ile yüzleşmek zorunda kaldı ve Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yarattı. Osman Bey ile Yavlak Arslan’ın işbirliği yeni bölüme damga vurdu.

KURULUŞ OSMAN 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 39. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak son bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak.