Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman dizisi 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Televizyon dizileri arasında en çok izlenen dizilerden olan Kuruluş Osman, büyük bir hayran kitlesine sahip olarak popülerliğini koruyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Kuruluş Osman son bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman 9. Bölüm fragmanı yayında mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar olan dev bütçeli dizinin merak edilen son bölüm yayın detayları haberimizde cevap buluyor.

KURULUŞ OSMAN 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisi son bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman 9. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 3 ayrı tanıtım fragmanı dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı ve milyonlarca kez tıklandı. Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde Osman ve Alpleri, Yannis’in emriyle Şeyh Edebalı’ya pusu kuran Kalanoz’un oyununu bozacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRGAMANI NELER OLDU?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Osman, Kulucahisar’ın kumandanı olan Kalanoz’u öldürüp kalenin önüne atacak. Sofia ve Alişar akşam yemeğinde iken Kalanoz’un cesedi önlerine getirilecek. Sofia bu durumu lehine çevirerek Alişar’ı kışkırtacak. Alişar ise soluğu Dündar Bey’in yanında alacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm olan 9. Bölüm 5 Şubat 2020 Çarşamba günü, ATV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Tarihi dizinin son bölümünde Osman ile Alişar Bey arasındaki gerilim yeni sorunların açılacağı bir duruma gelecek.