ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve önemli izlenme oranlarına ulaşan Kuruluş Osman dizisi, hikayesi ile olduğu kadar oyuncuları ile de ilgi odağı oldu. Bu oyunculardan biri de Özge Törer oldu. Dizinin takipçileri Özge Törer ile ilgili ayrıntıları merak ediyor. Kuruluş Osman Bala Hatun kim oynuyor? Gerçek adı ne? Özge Törer kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Soruları yanıt arıyor. Başrolde Burak Özçivit’in Osman rolü ile karşımıza çıktığı, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel ve Alma Terzic gibi popüler oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman dizisi oyuncusu Özge Törer’e dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN BALA HATUN KİM OYNUYOR? GERÇEK ADI ADI?

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun rolünü oyuncu Özge Törer oynuyor. Kuruluş Osman Bala Hatun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Özge Törer’dir. Şeyh Edebali’nin kızı rolü ile karşımıza çıkan Bala Hatun, gözünü budaktan sakınmayan bir karakteri canlandırıyor.

ÖZGE TÖRER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1998 İstanbul doğumlu Özge Törer, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümünde eğitim görüyor. Kuruluş Osman dizisi, Özge Törer’in ilk oyunculuk deneyimi yaşadığı dizi olarak biliniyor. 1.68 boyunda ve koç burcu olan Özge Törer 21 yaşındadır.

ÖZGE TÖRER NERELİ?

Özge Törer İstanbulludur. Aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor ancak doğum yeri İstanbul olarak biliniyor.

yeni başlayacak diziler listesi fox tv, star tv, atv 2021