Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. Reyting sıralamasında üst basamaklarda yer alan, başrolünde Burak Özçivit'in bulunduğu Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Son bölümü geçtiğimiz hafta (12 Şubat Çarşamba) yayınlanan dizinin yeni bölümünde yine birçok gelişme yaşanacak. Dizinin başlamasına kısa bir süre kala, Kuruluş Osman dizisinin ne zaman, hangi gün ve hangi kanalda yayınlanacağı, oyuncu kadrosu merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisiyle ilgili detaylar, haberimizde...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA

Kuruluş Osman dizisi, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizi, ATV ekranlarında saat 20.00'de başlayacak. Diziden önce ATV Ana Haber, diziden sonra Son Durak isimli yapım yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ'ın yazdığı Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün ve Ayşegül Günay Demir gibi isimler yer alıyor. Dizinin görüntü yönetmenliğini ise Ahmet Faruk Karacan üstleniyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli