ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman dizisi 26. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Bozdağ Film tarafından yapılan ve Metin Günay’ın genel yönetmen koltuğunda oturduğu, başrolde Burak Özçivit’in Osman Bey rolünde oynadığı Kuruluş Osman dizisinin yayın günü, dizinin hangi gün, saat kaçta başladığı ve Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı araştırılmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman dizisi bugün var mı? Kuruluş Osman 26. Bölüm fragmanı yayında mı? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit ile birlikte Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Özge Törer, Alma Terzic, Buse Arslan ve Aslıhan Karalar’ın rol aldığı Kuruluş Osman dizisine dair merak edilenler yanıt buldu.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 20.00’de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde, Bizans-Moğol ittifakının planını boşa çıkaran ve Kayı Obası’na yapılan baskını engelleyen Osman Bey, büyük kapışmada yoldaşlarının yaralanmasına şahit olacak ve Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirip Sofia’nın zulmüne son vermek için harekete geçecek.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ BUGÜN VAR MI?

Ekranların büyük ilgiyle izlenen Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile bugün var. Dizinin yeni bölümünde Osman Bey’in Kulucahisar burçlarına Kayı bayrağını çekip çekmeyeceği sorusu yanıt bulacak. Ayrıca Selcan Hatun’un Kayı Obası’ndaki savaştan sağ çıkıp çıkmadığı da yine bu akşam yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

KURULUŞ OSMAN 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisi 26. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyonun eksik olmadığı fragman diziye dair önemli ipuçları veriyor. Yaralanan Abdurrahman Alp’in akıbeti, ağabeyi Konur’u yaralayan Göktuğ’un durumu, Aygül’ün Hazal Hatun’a cephe alması ve Osman Bey’in elinden kaçan Sofia’nın yeni planı ile Moğolların hangi taktikte geri döneceği soruları da bu akşam yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.