Kuruluş Osman dizisi 13. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman hangi gün oynuyor? Kuruluş Osman hangi kanalda yayınlanıyor? Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt bulundu. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen yapım olan Kuruluş Osman’ın başrolünde Osman Gazi rolü ile Burak Özçivit var. Oyuncu kadrosunda ayrıca Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar olan popüler yapıma dair yayın detayları ortaya çıktı.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Kuruluş Osman dizisi son bölüm 4 Mart 2020 Çarşamba günü yayınlanıyor. Kuruluş Osman 13. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Osman Bey, Samsa Çavuş’un obasına gidecek ancak Samsa Çavuş’la da kavgaya girişecek. Balgay ise Cengiz Han’ın emanetlerini ele geçirip büyük bir kudrete kavuşacak. Balgay ayrıca Dündar Beye sancak beyliği verecek. Dündar Bey ise Osman Bey’e karşı yeni hamleler planlayacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA OYNUYOR, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında oynuyor ve saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Osman Bey, Cengiz Han’n emanetlerini geri almanın yollarını arayacak ve Samsa Çavuş’un kendisini hasım ilan etmesiyle sarsılacak. Balgay ise hedefine Bala Hatun’u koyacak. Yeni bölümde Osman Bey’in bir de gizemli ziyaretçisi olacak.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1