Sezonun yeni dizilerinden olan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü olan 4. Bölüm ile ekranlarda olacak. Kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kuruluş Osman dizisinin yayın günü, saati ve yayınlandığı televizyon kanalı ise merak edilmeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta başlıyor soruları yanıt arıyor. Başrolde Burak Özçivit’in olduğu, oyuncuları arasında Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar ve Özge Törer’in olduğu 2019 sezonu reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman’ın merak edilen yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

kuruluş osman bala hatun özge törer nereli boyu kaç

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kuruluş Osman dizisi 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü bu akşam, 4. Bölüm ile ekranlarda olacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizi severlerin büyük bir ilgiyle beklediği dizinin önce önceki bölümlerden özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü izleyiciyle buluşacak.

yeni başlayacak diziler fox tv star tv kanal d show tv 2021