Kuruluş Osman dizisi 9. Bölümü ile ekranlara gelecek. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen ve Osmanlı’nın kuruluş hikayesinin anlatıldığı dizinin yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman hangi gün, hangi kanalda oynuyor, saat kaçta başlıyor? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar’ın yer aldığı Kuruluş Osman dizisi son bölüm yayın günü ve merak edilen detayları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi 5 Şubat 2020 Çarşamba günü başlıyor. Her hafta Çarşamba günü ekranlara gelen dizinin 9. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Yeni bölümde Osman ve Alpleri, Kalanoz’un oyununu bozuyor ve Kalanoz’u öldürüp kalenin önüne atıyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Tarihi dizinin yeni bölümünde Osman ile Alişar Bey karşı karşıya gelecek. Sofia ise Osman Bey’in eline düşüyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman 9. Bölüm fragmanı yayında. Dizinin son bölümünde, oğlunun katili olan Salvador’un şehadet getirmesinden sonra Bamsı’nın ne yapacağı merak konusu oldu. Osman Bey ise Sofia’nın oyununu boşa çıkaracak.