Son bölümü 25 Aralık 2019 Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü merakla bekleniyor. Kuruluş Osman dizisinin 7. Bölüm yayın tarihini araştıran dizi severler, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Kuruluş Osman bu hafta neden yok? Sorularına yanıt arıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş hikayesinin anlatıldığı dizide başrolü Osman Gazi rolü ile popüler oyuncu Burak Özçivit oynuyor. Oyuncu kadrosunda Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar ve Özge Törer’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin başlama tarihine ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Büyük bir ihtimalle, Kuruluş Osman dizisi önümüzdeki hafta (15 Ocak 2020 Çarşamba günü) yeni bölümü ile başlıyor. Kuruluş Osman dizisinin 7. Bölümünün duyurusunun önümüzdeki günlerde yapılacağı düşünülüyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisi son bölümü ATV kanalında, 15 Ocak Çarşamba günü oynuyor. Sevilen tarihi dizinin yeni bölümü dizi severler tarafından heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü ile akıllara kazınan Engin Altan Düzyatan’ın da Kuruluş Osman dizisinde oynayacağı konuşuluyor.

KURULUŞ OSMAN NEDEN YOK?

Kuruluş Osman dizisi tüm dizilerle birlikte yılbaşı tatiline girdi. Dizinin yeni bölümleri bu yüzden yok. Oyuncuların uzun bir tatilin ardından yeniden çekimlere başladığı ve dizinin yeni bölümlerinin çekimleri için Beykoz Riva’da sahne çekimlerinin devam ettiği biliniyor.

özge törer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç, burcu ne