Kuruluş Osman dizisinin yayın detaylarını araştıran dizi severler, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman saat kaçta başlıyor? Kuruluş Osman hangi gün oynuyor? Kuruluş Osman hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanıtını arıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Bey’in hayatının ve mücadelesinin anlatıldığı yapım izlenme rekorları kırıyor. Bölge ülkelerinde de önemli bir hayran kitlesine sahip olan dizi Bozdağ Film tarafından çekiliyor.

Mehmet Bozdağ’ın yapımcı olduğu filmin genel yönetmeni Metin Günay, yönetmenleri ise Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram. Senaryosu ekibinde Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Osman Bey rolü ile Burak Özçivit var. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Özge Törer, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hazım Körmükçü, Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın rol alıyor. Kuruluş Osman dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile Kuruluş Osman dizisinin oynadığı kanal ve yayın notları haberimizde yer buluyor.

özge törer evli mi, sevgilisi kim, oynadığı diziler

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Sevilen tarihi dizi yeni bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitliyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında yayınlanıyor. Atv kanalında ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Hercai, Maria ile Mustafa ve Beni Bırakma dizileri de yayınlanıyor. Akıncı adlı dizi ise yakında ATV’de başlıyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm 18 Kasım 2020 Çarşamba akşamı başlıyor.

KURULUŞ OSMAN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki hafta yayınlanan bölümünden özet görüntüler, ardından yeni bölüm izleyici ile buluşuyor.

  yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv