Her hafta Çarşamba günü ekranlarda olan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm heyecanı ile devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin hikayesinin konu edildiği Kuruluş Osman dizisinin yayın günü ve detayları merak ediliyor. Kuruluş Osman yeni bölüm saat kaçta, ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına cevap bulundu. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz ile Fethi Bayram’ın oturduğu Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Osman Gazi rolü ile Burak Özçivit oynuyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nurettin Sönmez, Alma Terzic, Özge Törer, Aslıhan Karalar, Saruhan Hünel ve Tuğrul Çetiner’in de rol aldığı dizinin merak edilen yeni bölüm detayları haberimizde yer alıyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekranların aksiyonu bol yapımlarından olan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm Çarşamba akşamları saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde Osman Bey, Bala Hatun’la nikahının ardından düğün hazırlıkları yaparken, Kayı Obası’nda da sürpriz gelişmeler olacak. Alişar tehlikesini ortadan kaldırıp Dündar’ın gerçekleri öğrenmesini sağlayan Osman Bey, yeni bölümde Kayı Obası’nda yeni bir tehlike ile karşı karşıya kalacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Ekranların izlenme rekorları kıran yapımı Kuruluş Osman dizisi Çarşamba günü ATV kanalında oynuyor. Dizinin yeni bölümünde uç bölgesinde olan Moğol baskınını kırmak için büyük bir mücadele başlayacak. Türkmen obalarından destek almaya çalışan Osman Bey’in ne gibi sorunlarla karşılaşacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

özge törer evli mi, sevgilisi kim, oynadığı diziler