Kütahya'nın Pınarları filmi, bugün televizyon ekranlarında olacak. Saat 12.00'de başlayacak olan film, Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Kütahya'nın Pınarları filminin nerede ve ne zaman çekildiği ile oyuncuları merak konusu haline geldi. Yönetmenliğini Nazif Tunç'un yaptığı, senaryosunu Mehmet Uyar'ın yazdığı filmle ilgili detaylara, haberimizden ulaşabilirsiniz.

KÜTAHYA'NIN PINARLARI NEREDE ÇEKİLDİ

Kütahya'nın Pınarları filminin çekimlerinin tamamı Kütahya'da gerçekleşti ancak Kütahya'nın neresinde çekildiğine dair bugüne dek yapımcıdan herhangi bir açıklama yapılmadı.

kenan'da bir kuyu filmi nerede çekildi kaç yılında

KÜTAHYA'NIN PINARLARI KAÇ YILINDA NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Kütahya'nın Pınarları filminin çekimleri 2004 yılında yapıldı. Filmin çekimleri kısa süre içinde tamamlanıp izleyicilerle buluştu.

KÜTAHYA'NIN PINARLARI OYUNCULARI

Yapımcılığını İstanbul Güneşi'nin üstlendiği Kütahya'nın Pınarları filminde Aysun Güven, Armağan Cengiz, Esin Yiğit, Atalay Günay, Turgut  Ekiz, Hülya Erdem ve Namık Yiğitoğlu yer aldı.

KÜTAHYA'NIN PINARLARI KONUSU

"Bir görenin gözlerini bir daha ayıramadığı Zarife’nin güzelliği dillere destandır.. Köyün yiğit delikanlısı Asalıoğlu Vehbi, gönlünü bu güzele kaptırmıştır. Ailesini gönderip Zarife’yi istetir. Zarife’nin de Vehbi’de gönlü vardır.  Gizli gizli buluşmaya başlayan aşıklar kısa süre sonra evlenir. Ancak genç aşıkların mutluluğu uzun sürmeyecektir… Zarife’yi Vehbi’ye kaptırdığını düşünen köyün delikanlılarının kıskançlıkları gün geçtikçe kine dönüşecektir. Zarife’yi bırakması için Vehbi’yi tehdit etmeye başlarlar, yeri gelir dayak ta atarlar. Vehbi ise Zarife’den ayrılmaktansa ölmeyi göze almıştır…  Fakat köyün delikanlıları da Zarife’yi dağa kaldırıp, güzelliğine sahip olmayı kafalarına koymuşlardır bir kere. Tuzak kurarak Zarife’yi kaçırma planları yapmaktadırlar…"

kiralık anne filmi nerede çekildi kaç yılında