Sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi çekim yerleri ile yeniden gündeme geldi. Dizide karlı set mekanlarını gören izleyiciler, Kuzey Yıldızı’nın çekim mekanlarını merak etmeye başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor? Kuzey Yıldızı çekim yerleri neresi? Çambaşı Yaylası nerede? Soruları yanıt arıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolde olduğu, oyuncu kadrosunda Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Zeynep Koltuk’un bulunduğu Kuzey Yıldızı dizisinin merak edilen çekim yerleri haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu ilinin Çambaşı Yaylası’nda çekiliyor. Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası bölgesi, Kuzey Yıldızı dizisinin ana çekim yeri olarak kullanılıyor.

KUZEY YILDIZI DİZİSİ ÇEKİM YERLERİ NERESİ?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Çambaşı Yaylası’nın yanı sıra diğer çekim yerleri arasında Ordu Perşembe Yaylası, Aydındere Taşbaşı Obası / Yaylası da var. Dizi de kullanılan yayla evleri Taşbaşı Obası’nda bulunuyor. Ayrıca yine Ordu’da bulunan Teleferik ve Gölköy’de de dizi için çekimler yapılıyor.

ÇAMBAŞI YAYLASI NEREDE?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekildiği Çambaşı Yaylası, Ordu ilinin Kabadüz ilçesindedir. Yaz ve kış turizmine uygun olan ve Ordu merkeze 60 kilometre mesafede olan Çambaşı Yaylası, bölgenin önemli turizm alanlarından biridir.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli