Show TV’de tekrar bölümleri ile ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Feride Mollaoğlu’su Gizem Güneş, dizinin yakın takipçileri tarafından çok seviliyor. Kuzey Yıldızı Feride kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler hangileri? Kaç yaşında? Boyu kaç? Soruları sıkça soruluyor. Dizide yer alan Ömer (Özgün Karaman) tarafından kaçırılan Feride Mollaoğlu’na ve karakteri canlandıran oyuncu Gizem Güneş’e daha yakından bakacağız.

KUZEY YILDIZI FERİDE KİMDİR GERÇEK ADI NE?

Kuzey Yıldızı dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Gizem Güneş’tir. Başrollerinde Aslıhan Demir ve İsmail Demirci’nin olduğu ve oyuncuları arasında Cezmi Baskın, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Merve Şen ve Uğur Demirpehlivan’ın olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yer alan Feride Mollaoğlu karakteri, üniversitede edebiyat okuyor. Kuzey Mollaoğlu’nun en büyük destekçisi ve sırdaşı olan Feride, 3 kardeşten en büyüğü olarak dizide yer alıyor.

GİZEM GÜNEŞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA DİZİLERİ

Gizem Güneş 24 yaşındadır. 1995 doğumlu olan Gizem Güneş 1.71 boyundadır. Fransızca Öğretmenliği Bölümü mezunu olan, kariyer tercihini ise oyunculuktan yana kullanan Gizem Şahin, Binbir Gece dizisi ile oyunculuğa başladı. Çeşitli sinema filmlerinde ve dizilerde rol alan Gizem Şahin, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterine hayat veriyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv