Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncu en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Kuzey Yıldızı Gökçe kimdir? Gerçek adı ne? Berfin Nilsu Aktaş kimdir? Oynadığı diziler ve boyu, dizi seveler tarafından en çok aratılan kelimeler arasında yer alıyor. Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Gizem Güneş, Merve Şen, Uğur Demirpehlivan, Özgün Karaman ve Zeynep Koltuk ile birlikte rol alan Berfin Nilsu Aktaş’a dair tüm ayrıntılara daha yakından bakacağız.

KUZEY YILDIZI GÖKÇE KİMDİR GERÇEK ADI NE?

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Berfin Nilsu Aktaş’tır. 3 kız kardeşten ortanca olan Gökçe Mollaoğlu, 18 yaşında ve lise son sınıfta okuyor. Renkli bir karakter olan Gökçe, deli dolu yapısıyla babasının başına iş açmayı sürdürüyor. Gökçe karakteri Zeynep Koltuk’un canlandırdığı Şule karakterinin ve İsmail Demirci’nin canlandırdığı Kuzey karakterinin kızı olarak dizide yer alıyor.

BERFİN NİLSU AKTAŞ KİMDİR DİZİLERİ BOYU

Berfin Nilsu Aktaş, 1998 Ankara doğumludur. Yetenek Evi Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimleri alan ve Geleceğin Starı programı ile dikkatleri üzerine çeken Berfin Nilsu Aktaş, birçok markanın reklam yüzü oldu. Çizim yapabilen, dans yeteneği bulunan, sesi güzel olan ve jimnastik yapan Berfin Nilsu Aktaş, 1,69 metre boyundadır. Oyuncunun rol aldığı ilk dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk olmuştur.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv