Ekranların en eğlenceli yapımlarından olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri yapılmaya ve yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hangi gün oynuyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm ne zaman başlıyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının cevabı ortaya çıktı. Başrollerini İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in paylaştığı eğlenceli komedi dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hakkında merak edilen yayın detayları haberimizde yer buluyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi her hafta Cumartesi günleri oynuyor. Çekimleri Ordu ilinde devam eden dizi için birçok farklı ilçe ve mekanda çekim setleri kuruluyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm 14 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de başlıyor. Dizinin 39. Bölümü ekranlarda yer alacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Eğlenceli dizi her hafta aynı kanalda ve aynı saatte yeni bölümü ile ekranlarda oluyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv