Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm fragmanı olan Kuzey Yıldızı 20. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen dizi severler, dizinin yayın gününe dair detayları araştırmaya başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Başrollerini Kuzey rolünde İsmail Demirci ve Yıldız rolünde Aslıhan Güner’in paylaştığı, oyuncuları arasında ayrıca Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş olan televizyon yapımının merak edilen yayın detayları haberimizde cevap buluyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NE ZAMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm 8 Şubat Cumartesi günü oynuyor. Kuzey Yıldızı 20. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde Kuzey ve Yıldız aşkı ailelerin de onayından geçecek. Son derece heyecanlı olan iki aşık tüm hazırlıkları tamamlar.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde Yıldız’a kavuşmak için her yolu deneyen Kuzey’in önemli bir şeyi gözden kaçırdığı görülecek. Biricik kızının Kuzey’den bir isteği olacak. Kuzey bu isteği kabul etmese de, herkesi bir araya toplayacak bir plan yapar ve Yıldız’ına kavuşmak için çabalar.

KUZEY YILDIZI 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 20. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve milyonlarca kez izlendi. Kuzey Yıldızı’nın son bölümünde Kuzey ve Yıldız tatile çıkıyor. Aşıklarımız bu kez yeni bir belanın ortasında kalacaklar.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli