Geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan ve doğa harikası çekim yerleri, konusu ve oyuncuları ile çok sevilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin nerede çekildiği ve set kurulan çekim yerlerinin hangi şehirlerde, ilçelerde ve yaylalarda olduğu yanıt buldu. Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı, oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Zeynep Koltuk’un yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk romantik komedi türünde devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk çekim yeri neresi? Sorularının cevabı haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda çekiliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ana çekim yeri Çambaşı Yaylası’dır. Sadece bu yaylada çekimler yapmayan Kuzey Yıldızı yapım ekibi, Ordu iline bağlı Perşembe Yaylası’nda, Taşbaşı Obası-Yaylası’nda, Teleferik ve Gölköy’de de sahne çekimleri yapıyor. Ordu ile sınırlı kalmayan ekip, Giresun’da ve çevre illerde de setler kuruyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Çambaşı Yaylası

KUZEY YILDIZI İLK AŞK ÇEKİM YERİ NERESİ?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ana çekim yeri olan Çambaşı Yaylası, Karadeniz’in ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olarak göze çarpıyor. Doğu Karadeniz’in doğal güzelliklerinin toplandığı Çambaşı Yaylası, manzaranın, huzurun ve yeşilliğin imzasını taşıyor. Yayla turizminin önemli bir merkezi haline dönüşen Çambaşı Yaylası, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile daha da popüler hale geldi.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1