Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 17. Bölümü izleyici ile buluşacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı olan 17. Bölüm fragmanını ve dizinin yayın gününü merak eden dizi severler, Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm fragmanı yayında mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Kuzey Yıldızı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı, oyuncuları arasında Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yayın günü ayrıntılarına dair sorular haberimizde cevap buluyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN HANGİ KANALDA?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm 18 Ocak Cumartesi günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Sevilen Komedi dizisinin 17. Bölümü ekranlarda olacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu akşam (18 Ocak), saat 20.00’de ekranlara gelecek. Yıldız karakterini canlandıran Aslıhan Güner yeni imajı ile çok konuşulacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 17. Bölüm fragmanı dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı ve milyonlarca kez izlendi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin sadece 2. Tanıtım fragmanı 3 milyona yakın izlenme sayısına erişti.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli